ŞANLIURFA / SİVEREK - Bağlık İmam Hatip Ortaokulu

Ock

BİGEP kapsamında 7. Ve 8. sınıf öğrencilerimize 2. Deneme sınavı yapıldı.

Ock

Okulumuzda BİGEP kapsamında okuma yazma bilmeyen ve okuma yazma ile ilgili eksiklikleri olan öğrenciler belirlendi. Okulumuzda ilk ve orta okul kademesinde okuma yazma da eksiklikleri olan ve bilmeyen öğrenciler testip edildi.

Okulumuzda "40 Hadis" etkinliği adı altında çocuklara hadisler okutuldu.

May

Okulumuzda ki öğrencilere "Şehrimin Değerlerini" öğretmek amacıyla bilgi yarışması düzenlendi.

May

Tarihi ve dini mekan olan köyümüzde ki camimizi ziyaret edip bilgi, kültür ve tecrübe aktarımı yapıldı.

May

İ.H.O ve İ.H.L' nin sunduğu imkanları ve  mezun başarılarını içeren bilgilendirici sunum ve video ile tanıtım gerçekleştirildi. İmam Hatip Okullarından mezun olup başarılı olan kişiler tanıtıldı.

May

İnternet akıllı tahta ve bulut teknolojisi gibi teknolojik yenilik ve olanakların öğretim sürecinde etkin kullanımı incelenerek değerlendirildi. Öğrencilere akıllı tahtanın özelliklerinden bahsedildi.

May

Okul fiziki mekanlarında günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı. Yazarları hayatı ve eserleri hakkında bilgiler verildi.

May

Kardeş okulumuz Alaplı İmam Hatip Ortakulu'na göndermiş olduğu kitaplar için okulumuz öğrencileri teşekkür mektubu yazdılar. Teşekkür ederiz Alaplı İmam Hatip Ortaokulu.